BEHANDLINGER

I alle behandlinger, er der nøje udvalgt de bedste produkter på markedet, for at du som kunde kan få & opnå den bedste behandling. Nedenfor ses de forskellige udbud af behandlinger.

ANSIGTSBEHANDLING


Nimue er klinikkens eneste & bedste hudplejeserie. Du kan til alle ansigtsbehandlinger vælge tillægsydelser, så du kan få din behanding helt som du ønsker. Alle behandlinger skræddersyes efter din hud & behov.

BRYN & VIPPER


Få et nyt liv til ansigtet ved bla. at få farvet dine vipper så mascaraen ikke er så nødvendig mere & få rettet dine bryn så de bliver flotte, fyldige & ens igen.

MANICURE/PEDICURE


Har du brug for at forkæle dine hænder eller fødder, så er manicure & pedicure den perfekte løsning til at give ny glød til dine hænder & fødder.

NEGLE


Har du svage negle eller bare ikke gider at ligge en ny lak på dem hver 2. dag, så er Gele eller Shellac måske noget for dig.

VOKSBEHANDLING


Du finder både den skånsomme sugaring & Lycon metode til din voksbehandling hos Be Treated. Dog bruges der almindelig voks (honningvoks) til ben, ryg & arme.

ONLINE BOOKING


Har du allerede fundet ud af hvilken behandling du skal booke tid til? Kom direkte til online booking her og vælg nemt mellem behandlingerne i menuen.