MØD DIN BEHANDLER

Vi byder dig velkommen i skønne omgivelser af velvære & ro.
Be Treated er en af Østerbros bedste hudpleje- & negleklinik. Her er du sikker på at få en professionel behandling med nogle af markedets bedste produkter både indenfor hudpleje, voks & neglebrands. Vi er bla. kendt på vores grundighed, dygtighed efter mange års erfaring & perfektionisme.


MARIA

Er 37år, gift & mor til 2 børn samt indehaver af klinikken som blev grundlagt i 2017. Hun er udannet Kosmetiker & negleteknikker siden 2006.

Maria har arbejdet med Nimue, som er et AHA/frugtsyre brand, som er det mest resultatorienteret hudplejemærke der er på markedet efter hendes erfaring. Maria har arbejdet med det siden 2011, som indtil da var klinikkens eneste hudplejemærke indtil 2023. Der faldt hun for det Italienske hudplejemærke TEAM DR JOSEPH. Et brand som formår at få en helt ned i briksen af ro, aroma, masser af skønne behandlingstekniker. Så helt helt forskellige hudpleje mærker, så då til enhver tid kan få lige den behandling som din hud & sind trænger til.

Hun er hele tiden på kurser indenfor Nimue & Team Dr Joseph for at videreudvikle sig & følge med i udviklingen af hudplejemærkerne.

Hun taget ekstra kurser i Gele negle & flere negle teknikker, Nimue advanceret behandlingsteknikker, Lash lift, brazilian wax med Sugaring & Lycon.

Du er i de tryggeste hænder & kan forvente den bedste behandling, atmosfære samt bedste vejledning.

Marias priser vil være forskellige fra Annas.


ANNA

Er 23 år & Kosmetolog & negleteknikker på klinikken.

Anna er uddannet Kosmetolog fra Kosmetologskolen Cidesco i København i 2023.

Anna er meget passioneret omkring hendes arbejde & brænder for at gi dig den bedste oplevelse & behandling.

Hun udfører alle former for behandlinger på klinikken, bl.a. shellac, voksbehandlinger, ansigtsbehandlinger & meget mere.

Anna tager løbede kurser fra alle mærker, der findes på klinikken, for hele tiden at være opdateret. Så du som kunde kan få den bedste vejledning.

Du kan med en behandling hos Anna få høj service, god & afslappende behandlinger samt et smil med på vejen.

 

Annas priser vil være billigere end Marias grundet erfaring.